nieuw 301 4 p

VALKENBURG aan de Geul 

 

Verscholen tussen de mosgroene heuvels, in het hart van het beschermde natuurgebied Heuvelland, flonkert het pitoreske mergelstadje met haar rijke toeristische traditie. Het vijf-sterren landschap met Valkenburg als middelpunt is al meer dan 125 jaar een grote trekpleister. Hier, midden in de Euregio, voel je bijna letterlijk de hartslag van Europa, met steden als Maastricht, Aken en Luik op een steenworp afstand. Ontdek wat er allemaal in Valkenburg te doen is. Te veel voor één dag? Blijf slapen. Morgen is er nog veel meer te beleven. Welkom in Valkenburg!
 

Bokkemért

 

De Bokkemért trekt jaarlijks in oktober vele duizenden bezoekers naar het centrum van Valkenburg. De jaarmarkt met ruim 300 kramen heeft een grote variëteit aan artiklen verder komen ook standhouders uit Belgïe en Duitsland met streekproducten en live muziek 

 

Tevens zal het terras van Hotel Dupuis ook weer verrijkt worden met diverse leuke kraampjes, We hopen u dan ook te zien voor een heerlijke kopje koffie of een stukje overheerlijke Limburgse vlaai! Tot ziens!

 

 

 

 

 

 

 Op onze site maar ook via Facebook houden we u graag op de hoogte van onze acties, activiteiten en leuke nieuwtjes!

 

Kijkt u ook eens naar onze evenementenkalender. ga hiervoor naar informatie!

 

foto van Chantal van der Zalm.